JVR170
TE KOOP
Stijlvolle penthouse MET PRACHTIG uitzicht over het groen


Jan Van Rijswijcklaan 170
Bij het binnenkomen via de nachthall valt meteen de ruime  leefruimte op met een prachtig vergezicht over het groen . De grote raampartijen en de living die zich uitstrekt over de volledige gevelbreedte van maar liefst 13 meter zorgt voor een mooie en overvloedige lichtinval.  De vloer,  een volle parket met matte afwerking loopt doorheen het hele appartement en accentueert het gevoel van ruimtelijkheid en rust. De ingebouwde wandkast in Macassar daarentegen is een absolute eye-catcher.

Het appartement werd gerenoveerd met hoogstaande materialen en met veel oog voor detail. De uitgekiende materiaalkeuze van o.a. marmer, getinte spiegels, Wengé , hoogglanslak en maatwerkmeubilair geeft een uniek signatuur aan de inrichting alsook de verlichting is duidelijk niet aan de aandacht ontsnapt.

Met enkele parken op wandelafstand , de belangrijke invalswegen vlakbij en Antwerpen-centrum dat van hieruit makkelijk bereikbaar is met de fiets of het openbaar vervoer, maakt het appartement tot een ideale uitvalsbasis voor leven en werken dichtbij en in de stad.

De half-open keuken is volledig geïnstalleerd met inox werkblad en beschikt over een klein terras vanwaar u s'avonds laat nog kan genieten van de ondergaande zon.  Achteraan ligt de ruime slaapkamer met ingemaakte kasten. Van hieruit heb je eveneens een vergezicht over de omgeving en stad. De tweede slaapkamer is momenteel ingericht als bureau annex dressing waarin een grote spiegelkast en een bibliotheek niet kunnen ontbreken en er is ook nog een extra opbergkast en bureau voorzien. Het mooie maatwerk zorgt ervoor dat zoals in alle andere kamers de ruimte optimaal benut wordt . Aansluitend hierop vind je de badkamer met ligbad, luxueus afgewerkt met marmer, mozaïektegels en getinte spiegels. In de nachthal vinden we nog een apart gastentoilet met handenwasser en een berging die voorzien is van een aansluiting voor was- en droogkast.

Mooi meegenomen,  elke verdieping  telt slechts 1 appartement wat een grotere privacy garandeert en de dakverdieping, die toegankelijk is via een polyvalent gebouw, biedt de mogelijkheid om nog een dakterras aan te leggen. De parking is bereikbaar via een automatische  poort en fietsen kunnen eveneens gestald worden in de garage.  Lift en dak zijn conform.
SPECIFICATIES

Prijs: € 415 000
Parking: € 30 000
Kadastraal inkomen: € 1.311
Maandelijkse lasten: € 310 (water en cv inclusief)
Bouwjaar: 1952
Algemene staat: instapklaar
Bewoonbare oppervlakte:131 m²
Verdieping: 8
Lift: ja
Terras keuken : 2 m²
Dakterras: exclusief vruchtgebruik
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Mobiscore: 9,6/10
Dubbele beglazing, aluminium
Verwarming op mazout, collectief
Electrische keuring:  niet conform ( kleine aanpassing )
EPC: 318
Dagvaarding: nee
Verkavelingsvergunning: nee
Bestemming terrein: woongebied
Voorkooprecht: nee
Inventaris onroerend erfgoed: nee
Beschermd monument: nee
0-peil: niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

CONTACT
Indien u meer info wenst kan u ons telefonisch contacteren of een email sturen.
Tel: 0495.643584  ( 10:00 h- 19:00h )
info@jvr170.com
Bezichtiging mogelijk na afspraak.

Submit
Thank you!
 © DOREEN DIERCKX